Light Green Pointer

ULLARED

Min dag har jag spenderat i ullared. Jag köpte en pippi tröja, 4 linnen, 1 par shorts, 2 bhar, smink, en ansiktskräm och en väska. Mer har jag onte gjort denna dag. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv 10 så vi kan tända lamporna igen. Det är ju earth hour! ;) kramar

NÅGRA BILDER FRÅN EGYPTEN


hos pappa

Kom hem till pappa för en timme sen och nu sitter jag och väntar på att familjen från norrköping ska komma! :D
LÄÄÄNGTAR!!!
Aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer nog bilderna från egypten.. haregött så länge! ♥

NP

När jag kom till skolan idag fick jag reda på att vi skulle ha nationella prov i matte :/ Men det gick bra ändå tyckte jag. Nu har vi håltimme till kl.11.15 och har haft det i en halvtimme redan, chill dag! :D

ååh

Blev tyvär inget inlägg när jag kom hem för vårt internet funkar inte som vanligt.. Bilderna kommer ju då på fredag. ville bara säga de, godnatt!

I skolan

Nu har jag och Cornelia precis kommit tillbaka från lunchen och ska snart ha SO lektion. Bilderna från egypten kommer på fredag då jag är hos pappa och det går mycket snabbare och ladda upp dom. Kanske kommer någon senare ikväll också men inte säkert. Har inte så mycket mer att säga nu men bloggar mer när jag kommer hem.
fick bli 2 webbcam bilder på mig och Cornelia! ♥

Hemma

Sådär jah, nu är jag hemkommen efter en underbar vecka i egypten. Tänkte bara säga det nu lite snabbt så nu är det även jag som kommer blogga här och inte cornelia. Vill tacka henne jätte mycket för detta. Nu ska jag dra upp mig ifrån sängen och sen sticker jag till skolan. pusshej

Go´kväll

hejsan! ja nu har ja nyss kollat på tv men ja tröttna ja e också sjukt trött och sen har ja as ont i mitt knä, ja måste åka till doktorn med!! :@ aja men ja hade inte jätte mycke att säga men jag kommer att blogga sen imon för ja kommer inte blogga me idag, o då så ska ja kanske kanske visa lite bilder också, men aa vi hörs
Cornelia (http://corneliawallden.blogg.se/) och elina som åker hem imon :D:D:D:D

söndag

hejsan! ja jag har inte hunnigt blogga här förns nu, men nu så ska ja tjabba på, aa igår var det ju lördag då var jag i Hessleholm o spelade match, sen när ja kom hem så var ja bara hemma o chillade, sen igår när vi kollade på tv så kom pappa in för han hade varigt ute med hundarna då sa han att de var ett får som "skrek" i hagen, då sprang mamma ut, och sen när hon kom in igen så sa hon att vi hade fått 2 lamm:) sen i morse så var ja o mamma ute och kollade då så vi att det var 2 tjejer:D haha ja e jätte glad, men aa, jag kommer att gå ut och fota sen och jag kan visa dom bilderna här också sen kanske, aja men vi hörs
//Cornelia (http://corneliawallden.blogg.se/) och Elina

Im sorry

hejsan! jag är jätte ledsen för att ja inte bolggar här så "ofta" men jag har inte hunnigt, just nu har jag nästan nyss kommigt in, jag har varigt hos Tyson hela tiden sen ja kom hem, jag kom hem kl 1, pappa hämtade mig, sen i skolan så gjorde vi mexicansk mat på spanskan hahaha de va as kuö, men aa jag hade inte så jätte mycke att säga men jag kommer att blogga sen ikväll också och kanske visa några bilder men de kan jag inte lova, aja höres
Cornelia (http://corneliawallden.blogg.se/) och Elina :)

my room

hejsan! nu sitter ja i mitt rum o gör nt så mycke, ha nyss kollat på tv men tröttna, ja han inte blogga här igår så ja gör de nu, o ja han inte blogga innan idag heller för har varigt lite deppig eftersom Ida (vårt får) dog idag R.I.P
men aa så lite tråkigt de, men idag när skolan slutade så hämtade mamma mig igen ju, o sen idag så messade elina mig xd haha intressant fakta ? Nae.... men aa ja hade inte mycke mer att säga, eller jo ja tänkte visa er en bild med en bok som ja tycker ni ska läsa, den är sukt mega jombo bra, hehe aa men vi hörs
PussHej Cornelia (http://corneliawallden.blogg.se/) och Elina


skola

hejsan! ja som ni alla redan kanske vet så sitter elina på ett flyg till egypten, och hon bad mig att jag skulle blogga här nu medan hon är iväg. Så jag kommer att leka elina lite xD men aa, nu så sitter ja i skolan ja kom hit 5 i halv, men nu på morgonen så ska vi ha np prov:s gillar nt de!!!! men aa, jag kommer också att blogga på min blogg osså:D http://corneliawallden.blogg.se/ kolla gärna, men nu så ska ja kolla fb sen så ska ja göra np, men ja kommer att blogga här och på min när ja kommer hrem efter skolan :)
PussHej// Cornelia och Elina 

NO

Nu sitter jag i fönstret med Cornelia och väntar på att NO lektionen ska börja.. Vi ska ha sexualkundkap :/ Tänkte göra ett tidsinställt inägg senare som kommer upp imon sen blir det ingen uppdatering på en vecka men kanske cornelia gästbloggar lite? (a' NU börjar NO lektionen. Hörs! :)

Packat

Nu har jag packat nästan allt till egypten så nu är det bara till att vänta. Imon blir det skola igen fast bara en dag denna veckan, skönt! Efter skolan tar jag mig till träningen fast tror bara jag ska träna i en timme så jag kan gå och lägga mig tidigare så jag årkar komma upp på natten för att åka till malmö och sen egypten. Nu ska jag nog ta och gå ner till konsum för att köpa lite tuggumi till flyget och kanske nått mer gått sen ska jag nog kolla på film. MYS! :)

Cam med moa! :D ♥

Jao, sitter här hemma i min säng nu och camar med underbara moa! ♥
Snart ska jag nog sätta mig vid tvn och kolla på bröllopsfotografen så jag kanske är lite mer social hos familjen än att sitta inne på mitt rum med stängd dörr? Hare gött :)

Kalas

Har presic haft lite kalas för pappa och farfar. Inget märkvärdigt... Planerna för eftermiddagen/kvällen vet jag faktiskt inte. Blir nog lite tv tittande med godis skålen i handen. Gaaaah vad jag längtar ihjäl mig till tisdag, det är ju bara 3 dagar kvar sen bär det av till egypten. Har inte så mycket mer att säga nu men vi hörs kanske ikväll annars blir det imon.
lite från arkivet.. :p

farmor och farfar

Hej på er! :)
Stack hem till pappa efter skolan för ikväll kommer farmor och farfar hit och ska vara här i helgen. Vi ska fira min pappa och farfar för dom fyller år nästa vecka när jag är iväg. Har inte så mycket att säga nu, får se om jag bloggar mer ikväll annars blir det imon. Glöm INTE att svara på frågorna!!

RÖSTA för att göra min blogg bättre


sova

Jao, tänkte faktiskt gå och lägga mig snart även om klockan inte är så mycket men är ganska hostig så ska bli skönt att sova. Innan ikväll camade jag med Moa, sjukt kul även fast vi inte pratade hehe. Fick i alla fall se henne på nära håll efter så många år och då kände jag faktiskt igen henne men det hade jag inte gjort om jag hade mött henne ute på gatan, haha. Ska hoppa i säng nu sen sova. Godnatt alla fina läsare! :)

ingen rubrik

Nu har jag fixat nästan alla läxor och är nu helt slut. Ska nog snart hoppa in i duschen och sen blir det nog tvn som väntar. Tänkte fixa mig en liten smoothie till tv tittandet också. Inna tog jag en liten paus från läxorna och tog lite foto som jag tänkte visa här nedanför :)
blev bara 2 bilder..

HEMMA

Nu har jag kommit hem efter en kort dag i skolan. Först hade vi slöjd sen idrott och efter det var de engelska. Himmla chill dag måste jag säga. Efter skolan var slut gick jag oxch köpte en present till pappa i med att han fyller år på måndag fast vi ska fira han i helgen. Nu sitter jag och kollar på TV och ska snart fixa massa läxor som jag har fått till egypten men vill gärna hinna göra dom innan så jag slipper ta med mig dom dit. Får se om jag bloggar mer ikväll annars hörs vi imon. (blir bilder sen)

äntligen rummet hemma hos mamma


F5

Känner mig aldrig nöjd med designen nu för tiden men denna känns ändå som någon jag kan tänka mig ha ett tag. Vad tycker ni om den?

2 pictures


UV filtret och fjärrutlösaren

FJÄRRUTLÖSATE 219 KR

UV filter 69 kr

UV filter och fjärrutlösare! :D

Idag när jag kom hem ifrån skolan gick jag och kollade om det var nått till mig och de var de. Min fjärrutlösare och mitt UV filter hade kommit så har suttit nu en stund och mixtrat med de så att de funkar o.s.v (kommer bild på det imon). Kom nyss hem från träningen och ska nu fixa lite läxor och prov till imon. Tjohej

rast!! :D

Nu sitter man i skolan med Cornelia och chillar. Äntligen har jag dig tillbaka! :D ♥ Snart börjar nog NO lektionen men vet inte riktigt vad jag ska göra, eller jo, jag ska ju fråga vad jag ska ha för läxor till egypten men hoppas att jag hinner göra dom innan vi åker så det blir sjukt chill där nere utan skolan och läxor? :) Haha, har nu snackar med Cornelia om att vi ska sms:a på morgonen när jag åker bil till malmö för hon är den ändå som går upp så tidigt i med att hon åker buss och sen är hon ju också ute hos fåren på morgonen o.s.v, skönt att jag har nån att messa med när jag har tidigt så tidigt på morgonen! :D
Nu har visst NO lektionen börjat men ingen lärare? :s

Fiskebensfläta

inte så bra bild men får duka

chill med musik

Vaknade för ca. en och en halv timme sen och satte då på datorn. Kollade på ett program som jag missat, Spårlöst. Haha, är lite beroende av det programet! :p Nu sitter jag i min säng och chillar med musik i öronen. Härlig söndasmorgon. Ska nog snart också äta lite frukost sen blir det hemfärd till mamma. Imon är det bara 1 vecka kvar till jag åker till egypten, gaaaaah längtar ihjäl mig.
[hotellet där vi ska bo]

LOREEN :*

JAAA, loreen van! :D typ överlycklig tjej här! Vilken tyckte ni skulle gå vidare? Har inte mer att säga ikväll så får bli mer bloggning imon. Tjingeling!

gott och blandat

Nu har jag precis bakat en kladdkaka som jag har längtat efter i 2 veckor nu. Innan jag började baka beställde jag en fjärrutlösare och ett UV filter till min kamera. Har också börjat tänka på lite vad jag ska köpa i Ullared när jag ska dit om 3 veckor tror jag de är. Samma vecka jag kommer hem ifrån egypten är de i alla fall. Jag ska kolla efter, batterigrepp, motljus skydd och refläx skärm. Nu är nog kladdkakan klar i ugnen så ska ta och fika på den.
+ bokeh bild

foto


Morgonpigg

Japp, vaknade 10 över 7 idag och kunde typ inte somna om. Typiskt en lördag. Aja, när klockan sen var 8 gick jag upp och satte mig vid tv och kollade på en film. När filmen var klar gick jag och satte mig vad datorn och började cama med Cornelia, härligt! Snart ska jag nog ta och väcka pappa så han kan gå upp och göra frukost till mig (a' Hörs senare!

mitt rum hos pappa

före                                                                      efter

före                                                                      efter

före                                                                      efter

Lite småändringar

gjorde lite småändringar här på bloggen nyss, bl.a bytte jag header och bytte bakgrund sen lite mer smått o gott! :)

Hemkommen

Har precis kommit hem ifrån skolan och det var riktig chill skoldag. Hade bara matte på morgonen och sen var det något som hetter "Första hjälpen" som Röda Korset höll i. Var väl sådär kul men aja, de funkade i alla fall. Snart ska jag ta och möblera om mitt rum som jag sen ska lägga ut bilder på men först ska jag nog ta och fixa bloggen. Har inte så mycket mer att säga nu så hörs senare!

tillfällig header

ja, det är nu en tillfällig header här på bloggen men ska fixa mer imon efter att jag då också har möblerat om mitt rum som jag inte årkade idag. Kram på er!

fundering

Tänkte möblera om mitt rum idag eller imon, får se vad de blir men det kommer bilder på hur de blev. Var bara de jag ville säga, tjingeling så länge

ny hårdisk + slutat tidigt

Japp, fick en ny hårdisk till min skoldator idag. Min lånedator blinkade också så vi tror att det är fel på hårdisken så fick en ny idag så får vi se om det hjälper.
Kom nyss hem efter en dag i skolan, slutade tidigt idag och det var sjukt skönt. När jag vaknade i norse hörde jag pappa säga att det snöar men det är ju vår nu, eller? :o Det trodde jag i alla fall. Nu ska jag ta något litet att äta sen ska jag nog fixa lite läxor. Hejsvejs!

Presenter ifrån Mexiko av pappa och anna

28 st par örhänge i olika färger

ett par andra örhänge

en cool ring = ring galen
en tröja

och en till tröja


ingen rubrik

Tjo på er! :D
Sitter i skolan nu och väntar på att NO lektionen ska börja så det kommer bara bli ett litet inlägg. Igårkväll efter träningen mådde jag inte så bra och tror de är ganske mycket för sprutan. Sen drack jag ju dukoral också och där stog det att man kunde få ont i magen o.s.v och det är de jag har nu men hoppas det blir bättre snart. Ska hem till pappa efter skolan, han har ju kommit hem ifrån Mexiko nu så ska kolla i hans resväska och han har med sig något till mig där ifrån. Nu börjar NO lektionen så måste sluta skriva.
bild på mig och madde från i måndags

Dålig uppdatering

God kväll allihop! :) Nu sitter jag hemma och kollar på tv. Pratade nyss med pappa och anna i telefon också för dom har varit i Mexiko. Innan gymnastiken idag var jag och tog den sista sprutan inför egypten och drack också min dukoral som är mot magen! Blev bara ett litet inlägg idag men vi hörs imon!

RAST! :D

Rast står det på schemat nu så jag sitter här i skolan med Madde och Frida, HÄRLIGT! :D Efter skolan sticker jag med frida och madde hem till mig och tar massa bilder sen är det träning. Nu ska jag och frida fixa ett länkbyte hör på bloggen!
madde på bild

Molly Sandén

sjukt bra låt! :D

plugga! :/

Chaachaa - fattar inte men har börjat med det ordet nu! :p
Idag har jag spenderat tid hemma hos Moa, asså kan inte fatta att vi tappade bort oss under en bro här i en liten by i småland... klantiiga tjejer var de här jah, kul var det i alla fall! Nu sitter jag hemma och pluggar till ett prov vi har tills imon som jag helt hade glömt bort. Snart ska jag göra engelska läxa och plugga till ett omprov på tisdag.. varför måste man ha läxor igentligen?! Får se om jag hinner blogga mer ikväll annars hörs vi imon.
bild från igår

usch... :(

Usch, vrf måste allt hända mig? Jag sitter här hemma och tänker på allt möjligt men mäst av allt tänker jag på just dig, jag är rädd för att förlora dig! Jag vill inte att det ska inträffa. Du är min bästa vän, vi kan snacka om allt och du är den person som vet mäst om mig! Snälla, låt det inte inträffa!!
ps. kommer ny header idag och kanske ändringar i designen .ds

Härligt väder! :)

Vaknade upp med moa till ett sjukt härligt vår väder. Fåglarna kvittrade, solen var framme och det var underbart! :D när klockan var 11.30 skulle vi till netto för att träffa  Axel (moa pojkvän) och Erik. Efter det gick vi hem till mig och hade lite snack. Sen hände de lite och blablabla. Nu har Moa stuckit hem och jag sitter här i min säng och äter glass, mums!

MOA!! :D

Tjo! :D
Är hemma nu efter en underbar kväll med underbara tjejer och killar. Chillar lite med Moa nu och har det gött fast ska nog snart gå och lägga oss men inte sova ännu, det blir nog massa prat innan vi kan sova och sms:ande. Asså jag kan inte fatta en sak som hände på pulsen med 2 personer, det är HEEELT sjukt! Aja nu ska vi nog göra oss klara för sängen, pusshej! (:

Axel + Moa = SANT! :D

Dom bästa vännerna ever! :* ♥♥

Hemligheter

Ja precis, jag och moa snackar om hennes och en persons "problem" som kanske ska hända ikväll. aja var bara ett litet inlägg jag ville slänge in! :P


ingen rubrik..

Tjena mitt bena!
Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen, slutade tidigt idag. SKÖNT!! :) Sitter nu och lyssnar på musik, euphoria med Loreen, en sjukt bra låt tycker jag!, tänkte också ta och fixa maddes blogg som jag lovat henne! :)
Ha det bra så bloggar jag mer sen med bilder, de kan jag lova! :)

RSS 2.0